Hvorfor soveklubben.dk?

soveklubben.dkI mit liv er der perioder, hvor jeg har en at sove tæt med. Der er også perioder, hvor jeg sover alene. Hver gang jeg genoplever varmen og nærværet ved at ligge tæt med en kvindekrop om natten, er det indlysende for mig at ingen bør sove alene. Derfor har jeg lavet soveklubben.

Ensomhed, ubetinget kærlighed, nærhed, åbenhed og troen på at igennem berøring får vi en bedre verden, er alle årsager til at jeg har lavet soveklubben.

Ofte ser jeg nyheder ude fra verden, som varsler at vi går imod mørke tider. Det bekymrer mig. Og jeg forstår ikke, hvordan vi er kommet til det sted, vi er i dag.

Til gengæld er jeg ret sikker på, hvordan vi kommer videre. Vi mennesker må genopdage os selv, og se de grundlæggende behov, vi har. At sove sammen er et af disse behov.

Jeg tror helt simpelt, at vi igennem berøring og nærvær, kan gøre verden til et bedre sted at være i. Simple as that!

Kærlig hilsen

Jørn

Top